Engelen Verhuur is al jarenlang gespecialiseerd in betonvloeren, betonwerkzaamheden, betonelementen, enzovoorts, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Kwaliteit staat bij ons voorop, samen met een perfecte service en dienstverlening.

Wilt u een betonvloer? Dan is het niet verstandig om als onervaren klusjesman zelf met een betonpomp aan de slag te gaan. Het storten van een betonvloer moet gedaan worden door specialisten die de kneepjes van het vak precies kennen. Uiteraard heeft Engelen Verhuur deze ervaren specialisten in huis; wij kunnen u in iedere situatie helpen.

Onze betonpompen en specialisten zijn in te huren voor zowel kleine als grote stortwerkzaamheden, op makkelijke én moeilijk bereikbare plekken. Wij hebben voor iedere situatie een passende betonpomp en specialist in huis.

Of u nu een vloer wilt laten storten in een kleine schuur, of voor de gehele fundering van een bedrijfspand; met een betonpomp wordt het beton gedraaid en veilig naar de eindbestemming gepompt. Met onze betonpompen bent u altijd verzekerd van het meest gladde en strakke resultaat.

Uiteraard denken onze specialisten heel graag met u mee als ze bij u op locatie zijn. Zij kunnen u van perfect adviseren over de beste manier om het beton te verpompen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedere klus perfect geklaard wordt en u als klant altijd tevreden bent. U hoeft zich dus nergens meer zorgen over te maken!

Wij kunnen het gehele betonstort proces voor u uit handen nemen, van het bestellen van het beton tot het perfect afwerken van uw betonvloer. Wij hebben veel verschillende betonpompen in huis, waardoor wij de meest uiteenlopende klussen voor u kunnen klaren.

Heeft u advies nodig, of bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u heel graag verder!