Betonpompen

Aanhangerpomp 715D

Ideaal voor kleinere vloeren of vloeren die verder weg liggen. Deze pomp kan tot maar liefst 180 meter pompen en is standaard uitgerust met een slang van 100 meter. Alle soorten gewenste beton kunnen mee worden geleverd. Inclusief een machinist.

Specificaties

Leidingpomp 1005D

Ideaal voor kleine tot middelgrote vloeren en vloeren die verder weg liggen. Deze pomp kan tot maar liefst 250 meter pompen en is standaard uitgerust met een slang van 100 meter. Alle soorten gewenste beton kunnen mee worden geleverd. Inclusief een machinist.

Specificaties

20 meter Citypomp 20/16

Kan 20 meter hoog en 16 meter ver pompen. Ideaal voor kleine tot middelgrote vloeren, verdiepingsvloeren en vloeren in een hal. Kan onder de 4 meter uitklappen en is standaard uitgerust met 100 meter leiding.

Specificaties

31 meter Hallepomp 31/27

De naam zegt het al. Deze pomp is ideaal voor vloeren in een bedrijfshal, voor een middelgrote tot grote vloer en is standaard uitgerust met 40 meter leiding.

Specificaties

35 meter Giekpomp

Deze pomp is goed geschikt voor middelgrote tot grote vloeren. Deze pomp kan worden ingezet voor zowel binnen- als buitenvloeren en is standaard uitgerust met 40 meter leiding.

Specificaties

40 meter Giekpomp

Deze pomp is ideaal voor het storten in de open lucht en is standaard uitgerust met 40 meter leiding.

Specificaties